حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

شلیک اخطار کره جنوبی به سمت قایق گشتی کره شمالی

به گزارش خبرگزاری دولتی کره جنوبی، نیروی دریایی این کشور توانست یک قایق گشتی کره شمالی که ادعا شده مرزی دریایی دو کره را نقض کرده بود، با شلیک و پیام هشدار به عقب براند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی امروز (سه‌شنبه) گزارش داد که ارتش این کشور برای دفع یک قایق گشتی کره شمالی که مرز دریایی بین دو کره را نقض کرده بود، شلیک کرد.

مقامات نظامی کره جنوبی گفتند که یک قایق گشتی کره شمالی روز سه‌شنبه پس از عبور از مرز دریایی غربی و ورود به آب‌های کره جنوبی برای تعقیب یک قایق که گفته می‌شود سرگردان بوده، عقب‌نشینی کرد.

به نوشته یونهاپ، نیروی دریایی کره جنوبی توانست قایق گشتی را با شلیک و پیام‌های هشدار به سمت شمال به عقب براند و قایق دیگر حامل هفت نفر که شش نفر از آن‌ها لباس نظامی به تن داشتند را توقیف کرد. به گفته رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، سئول دو بار از طریق خطوط ارتباطی تجاری و نظامی، پیام‌هایی را به همسایه شمالی در این خصوص ارسال کرده است.

گفته می‌شود این هفت شهروند غیرمسلح کره شمالی قصد فرار به جنوب را نداشتند و قایق آن‌ها به طور تصادفی به سمت آب‌های کره جنوبی منحرف شده است. این حادثه درست یک روز قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری کره جنوبی و در بحبوحه تنش‌های تازه بین دو کره بر سر پرتاب‌های موشکی اخیر کره شمالی، از جمله آزمایش یک سامانه ماهواره‌ای تجسسی در روز شنبه رخ داد.

دولت کره شمالی بامداد یکشنبه درباره آزمایش موشکی روز قبل خود توضیحاتی را به رسانه‌ها ارائه کرد. رسانه دولتی کره شمالی (KCNA) به نقل از ارتش این کشور گزارش داد که صبح شنبه آزمایش مهمی را برای سنجش یک سامانه ماهواره‌ای تجسسی انجام داد. کره شمالی می‌گوید اداره ملی توسعه هوافضای کره شمالی (NADA) و آکادمی علوم دفاعی، این پرتاب را «بر اساس طرح توسعه یک ماهواره شناسایی» انجام دادند.

این دومین پرتاب موشک توسط کره شمالی در مدت هفت روز برای آزمایش تجهیزات ماهواره و نهمین پرتاب موشک آن در سال جاری بود. پیش از این، کره شمالی خبر داده بود موشک بالستیک میان‌برد سطح به سطح با نام «هوآسونگ-۱۲» را با هدف سنجش دقت و امنیت آن آزمایش کرد.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مقامات این کشور دستور داده بود تا از سرگیری فعالیت‌های موقتاً تعلیق شده را بررسی کنند. پیونگ‌یانگ از اواخر سال ۲۰۱۷ یک تعلیق خودخواسته برای آزمایش‌های اتمی و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما اعمال کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار